Nutika spetsialiseerumise rakendusuuringute infopäevad

Euroopa Liidu struktuuritoetuste perioodil 2014-2020 rahastatava tegevuse “Rakendusuuringute toetamine nutika spetsialiseerumise kasvuvaldkondades” infopäevad toimuvad 12. jaanuaril 2016. a kell 10.00-12.00 Dorpat Konverentsikeskuse Struve II saalis (Soola 6, Tartu) ja 14. jaanuaril 2016. a kell 13.00-15.00 Radisson Blu Sky Hotelli Hansa 2+3 saalis (Rävala pst 3, Tallinn). Lisa infopäev Tallinnas toimub 19. jaanuaril 2016. a kell 13.00-15.00 Radisson Blu Sky Hotelli Lübeck + St. Peterburg saalis (Rävala pst 3, Tallinn). 15 minutit enne infopäevade algust pakutakse kohapeal tervituskohvi.

Registreerimine infopäevadele on lõppenud!

Infopäevadele on oodatud ettevõtjad, kes soovivad teha rakendusuuringuid või tootearendust nutika spetsialiseerumise kasvuvaldkondades (info- ja kommunikatsioonitehnoloogia, tervisetehnoloogiad, ressursside tõhusam kasutamine) ning TA asutused.

TEEMAD:

  • Sissejuhatus (Ene Kadastik, Haridus- ja Teadusministeerium);
  • Määruse tutvustus (Tea Tassa, Sihtasutus Archimedes);
  • Hindamisjuhendi tutvustus (Mariann Saaliste, Sihtasutus Archimedes);
  • Taotlusvormi tutvustus (Viktor Muuli, Sihtasutus Eesti Teadusagentuur);
  • Riigiabist projektides (Mariann Saaliste, Sihtasutus Archimedes).

Infopäevi korraldab Sihtasutus Archimedes koostöös Sihtasutusega Eesti Teadusagentuur ning Haridus- ja Teadusministeeriumiga.

Tegevuse määrus ja seletuskiri on leitavad siit: http://archimedes.ee/str/taotlejale/periood-2014-2020/nutika-spetsialiseerumise-rakendusuuringud/.

Lisainfo: Tea Tassa, meetmehoidja, e-post tea.tassa@archimedes.ee, tel 7300 396.