Fotonäitus “Eesti hariduse ja teaduse heaks” on jõudnud TÜ Narva kolledžisse

30. novembrist kuni aasta lõpuni saab TÜ Narva kolledži III korruse fuajees tutvuda fotovalikuga Euroopa Liidu struktuuritoetuste eelmise perioodi tulemustest. Septembris sai näitust näha Tallinna Tehnikaülikoolis, oktoobris oli näitus üleval Tallinna Ülikoolis, novembriks rändas fotonäitus Tartu Ülikooli ning aasta viimasel kuul on võimalik näitust vaadata TÜ Narva kolledžis.

Näituselt leiab valiku fotosid Euroopa Liidu struktuuritoetuste perioodil 2007-2013 elluviidud projektidest Eesti kõrghariduses ja teaduses. “Fotodel on läbilõige inimressursi ja majanduskeskkonna arendamise rakenduskava rahastatud programmidest, mida eelmisel struktuuritoetuste perioodil ellu viidi,” kommenteeris näituse koostaja Merily Remma Sihtasutusest Archimedes. “Fotodelt leiab nii moodsat arhitektuuri, kaasaegset teadusaparatuuri kui ka välistudengeid ja tippteadlasi.” 

Näitust rahastatakse Euroopa struktuuri- ja investeerimisfondidest.
Näitust korraldab Sihtasutus Archimedes.

SA Archimedes struktuuritoetuste agentuur vahendab eurotoetusi, mille riik on suunanud teaduse ja kõrghariduse valdkonna arenguks. Perioodil 2007 kuni 2013 eraldati teadusele ja kõrgharidusele Euroopa Liidu struktuuritoetusi summas 413 miljonit eurot.

Lisainfo:
Merily Remma
kommunikatsioonispetsialist
Sihtasutus Archimedes
e-post merily.remma@archimedes.ee
tel 730 0506

Fotonäitus Narva kolledžis