NUTIKAS toetusmeedet tutvustav seminar Tallinna Ülikoolis toimub 11. juunil

11. juunil kell 11:00 toimub Tallinna Ülikoolis NUTIKAS toetusmeedet tutvustav seminar “Rakendusuuringute finantsvõimendus läbi nutikas spetsialiseerumise – miks ja kellele?”.

“Rakendusuuringute toetamine nutika spetsialiseerumise kasvuvaldkondades” meetme võimalusi tutvustavad Viktor Muuli (Sihtasutus Eesti Teadusagentuur) ja Tea Tassa (Sihtasutus Archimedes). Ning oma kogemusi jagavad ettevõtjad Kaarel Adamberg (AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus) ja Jurgo Preden (Thinnect OÜ).

Palume registreeruda 7. juuniks, saates oma osalemissoov Tallinna Ülikooli avatud akadeemia juhatajale Katrin Männikule (katrin.mannik@tlu.ee; 5620 4450).

Seminarikutse leiate SIIT.


“Rakendusuuringute toetamine nutika spetsialiseerumise kasvuvaldkondades” (NUTIKAS) on toetusmeede, mida jagab SA Archimedes koostöös Eesti Teadusagentuuriga eesmärgiga toetada ettevõtete ja teadusasutuste koostööd. Meetmest taotletav toetus aitab Eesti äriregistrisse kantud ettevõtetel tellida ülikoolidelt ja teadusasutustelt rakendusuuringuid või tootearendusprojekte, mis sobituvad nutika spetsialiseerumise kasvuvaldkondadesse.

NUTIKAS toetusmeedet rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Lisainformatsioon
Tea Tassa
Meetmehoidja
7300 396
tea.tassa@archimedes.ee